zdfbzfb efwe WEEF EF

Usluga

Ukoliko želite da iznajmite vending automat za kafu,

to sada ne može biti lakše! Izaberite Milcafe kafemate za Vaše jedinstveno iskustvo sa kafom. Ne postoji ništa kao topla šoljica kafe da započnete dan. Mi iz Milcafe-a pravimo jedinstven doživljaj od kafe. Sa našim kafe automatima Vaša kafa će biti sveže napravljena svaki put. Naši kafemati  su jednostavni za korišćenje i posebno programirani da pruže pravu količinu vode, sirovine i temperature. Naši vending kafemati nude širok spektar mešavina, tako da bez obzira na Vaše raspoloženje moći ćete da pronađete pravu šoljicu kafe za poneti koja odgovara Vašem ukusu.


Svako ima različite potrebe.

Za neke kancelarije, kompaktan mali  i nizak stoni kafemat će biti savršen, a podne stajaće mašine sa širokim spektrom proizvoda će biti savršene za  firme sa preko 200 zaposlenih. Naš tim je tu da Vam pomogne da izaberete najbolji aparat za Vaš biznis i da Vas neprekidno snadbeva i  isporučuje kvalitetne  sirovine na brz i efikasan način. Mi smo tu da Vam izađemo u susret i zadovoljimo sve Vaše potrebe.


Milcafe kafe-automati za samoposluživanje

specijalizovani su za upravljanje i snadbevanje toplih i hladnih napitaka. Mi možemo da Vas snadbevamo sa opremom i zalihama, kao i da vam pružimo uslugu instaliranja, punjenja  i održavanja automata koristeći sopstveno osoblje na brz i kvalitetan način.


Milcafe je tim na koji možete da se oslonite.

Stručnjaci smo za pružanje dobre usluge, kvalitetne sirovine, pouzdanih uredjaja. Mi snadbevamo, održavamo i distribuiramo vending kafe-automata vodećih brendova u industriji automata za kafu. Naš tehnički tim strogo testira sve mašine pre nego stignu do naših potrošača.


Ponosni smo što možemo da Vam ponudimo širok spektar opreme, od malih stonih , srednjih sa postoljem  do velikih stojećih jedinica na podu. Naš asortiman garantuje da možemo da se pobrinemo za Vaše potrebe, bilo da je to stoni kafe-automat namenjen za manje oblasti (površine) ili mnoštvo kafemata koji mogu da se pobrinu za više hiljada zaposlenih.


Naša obaveza je da se pobrinemo da naša usluga zadovoljava a i prelazi Vaša očekivanja. Posvećeni smo pronalaženju pravog automata za Vas i Vaše poslovne potrebe. Kafe-automati obezbedjuju maksimalni užitak u automatski  sveže napravljenom instant ili espreso napitku. Naš asortiman toplih napitaka idealan je za kancelarije i javne površine i nudi sirovine vodećih proizvođača.


Deo našeg asortimana mašina je prikazan u ponudi  i garantuje da možemo da Vam ponudimo najbolja rešenja u skladu sa Vašim potrebama. Nudimo Vam opremu tj. kafe-automate kao i sirovinu. Naši klijenti su usluženi timom posvećenih servisera koji su svi u potpunosti upoznati sa opremom. Milcafe Vam stoji na raspolaganju sa nizom kvalitetnih kafe-automatai, koji su izuzetno moderni i pouzdani. Jednostavnim pritiskom na dugme  lako je da odaberete napitak koji želite. Troškovi energije su svedeni na minimum. Milcafe tim je tu da Vam pruži savršene i jedinstvene trenutke uživanja u kafi uz pomoć naših automatskih vending automata.


Kafe-automati se uslužno postavljaju bez nadoknade, njihovo održavanje i  servis su besplatni.

Cene naših napitaka su minimalne, konkurentne i prilagođene mogućnostima zaposlenih.


Imamo više ponuda i sistema usluga


  • Kafa za poneti (vrste kafa……
  • Standardni sistem (fakulteti, pošte, fabrike, bezinske pumpe itd).
  • Poslovni sistemi (sve vrste poslovnih prostora i kancelarija).
  • Iznajmljivanje i prodaja kafe-automata

Vaša jedina obaveza je da odredite mesto u vašem prostoru za postavljanje kafe-automata.


Urban Walk podrazumeva:

- Kafe-automata za pripremu toplih napitaka
- Kafemat programiran za pripremu napitaka za poneti, pritiskom na jedno dugme
- Automat za kafu koji vrlo lako kontroliše broj prodatih napitaka
- Papirne šolje  sa poklopcem za serviranje napitka
- Promociju na Vašem mestu prodaje
- Dodatnu ponudu u Vašem objektu
- Unapređenje prodaje
- Zadovoljne mušterije


Citati

Crna kao đavo, vruća kao pakao, čista kao anđeo i slatka kao ljubav.

ZAVODITE U POKRETU!

Kafa za poneti.